De IDEALE badkamer

Kwaliteit zit in de details, vandaar dat we met trots Easy Clean presenteren, onze nieuwe en exclusieve badkamer. Deze is nu nog eenvoudiger te reinigen en beter uitgerust tegen lekkages... Onze ontwerpers hebben een design gecreëerd dat voldoet aan al uw eisen m.b.t. kwaliteit, zodat het comfort van uw gasten is verzekerd.

Ongeëvenaard reinigingsgemak

IRM presenteert zijn compleet vernieuwde, snel te reinigen badkamer:

  • Beschermende plinten met lipafdichtingen voor schoonmaken zonder angst voor waterindringing.
  • Een douchecabine met gladde wanden, afgeronde hoeken en extra lage douchebak. Een douche reinigen was nog nooit zo eenvoudig, spuit erop, klaar! De verzonken afvoer bevindt zich aan de voorkant van de bak en is eenvoudig toegankelijk.
  • Het aan de wand bevestigde badkamermeubilair is met één veeg schoon.

Een badkamer in duurzaam design

Het water wordt gestuurd om het risico op infiltratie te vermijden

  • Geen melamine badkamermeubilair, geen hout dat uitzet onder vochtige condities!
  • De meubels bestaan uit elektrolytisch verzinkt staal met een corrosiebestendige lakafwerking en is met de zoutsproeimethode getest op waterbestendigheid.
  • De vloer en vloerarmaturen van de badkamer zijn gelijmd, zodat een zekere afdichting is gewaarborgd.

Iedere douchebeurt wordt een moment van ontspanning

Deze nieuwe badkamer biedt meerdere voordelen: de inloopdouche voorspelt het einde van het oude cabinemodel. Uw campinggasten kunnen nu optimaal gebruikmaken van de ruimte en het licht dat door de volledig beglaasde deur schijnt. Het design is resoluut gericht op comfort, maar met zijn geïntegreerde tafelfunctie ook op gebruiksgemak.

Extra lage bak

Aan de wand bevestigde unit uitgevoerd in elektrolytisch verzinkt staal en voorzien van een laag emaillen / 400 uur blootgesteld aan een zoutsproeitest

Beschermende plinten met lipafdichtingen

Werk de buitenkant af met

UW MERK

Innovation IRM

 

IRM INNOVATIE: PERSONALISEER UW MOBILE-HOMES EN VOORZIE ZE VAN EEN NIEUW LOGO

Geef uw camping een persoonlijk tintje met onze nieuwe “expressievrije” displayunit. Breng meer kleur aan, verfraai uw mobile-homes en voorzie ze van een merkidentiteit. De gegalvaniseerde stalen display met zijn antraciet grijze laklaag wordt leeg geleverd en aan de linkerzijde van de voorgevel geplaatst (bij Loggia-modellen aan de andere kant naar het terras toe).

Boven de display prijkt ons simpele en onopvallende IRM-logo als herinnering aan uw campinggasten dat u hebt gekozen voor kwaliteit, zodat zij van een perfecte vakantie kunnen genieten.

De illustraties (niet te koop) suggereren diverse aanpassingsmogelijkheden.

 

innovation IRM Signature totem
innovation IRM Signature totem Zoom
Mobil-home.com - IRM 2016 | 1er Constructeur Français de mobil-homes résidentiels et mobil-homes locatifs
Groupe Bénéteau
Sales office : Parc d’Activités du Soleil Levant • 4 impasse de l’Aurore • B.P. 656 - Givrand • 85 806 St Gilles Croix de Vie Cedex. 
Tél. +33 (0)2 51 26 20 28. Fax.+33 (0)2 51 26 00 27. www.mobilhome.com
Main office : BIO HABITAT SA • rue Charles Tellier - ZI de la folie Sud - La Chaize le Vicomte CS50001• 85 036 LA ROCHE SUR YON CEDEX. 
Bio Habitat SA au capital de 12.868.000 € RCS LA ROCHE SUR YON 511 239 915

Credits : LOGINFO Agence Web 2015