De nieuwigheden

2017

Personaliseer uw verhuuraanbod

De daken

De optie één dakvlak op de IRMmodellen biedt naast een modern interieur ook extra ruimte onder het plafond in het woongedeelte.

(Behalve Titania en Loggia Bay)

De gevelbekleding

 

Ritme en persoonlijkheid zijn de kernwoorden van het nieuwe IRM-uiterlijk. Wij introduceren drie soorten gevelbekleding voor de mobilhomes.
De voorgevel kan met onderstaande kleuren en materialen geheel aan de persoonlijke voorkeur worden aangepast.
U kunt uit verschillende versies kiezen: vier soorten pvc-bekleding zonder meerprijs en tegen meerprijs nog vier soorten: hout naturel, Muscadem, Grisnocéros en Grizzli.

Naturel hout/wit

Oker/wit

Muscade/wit

Grizzli/wit

Grisnocéros/wit

Biedt uw klanten meer comfort

De gordijnen

Waar u kiest voor een dak boven de terrasuitbreiding met optionele schuifgordijnen is uw terras geheel in de stacaravan geïntegreerd.

Compatibel met :
- Loggia 2
- Loggia 3
- Loggia Bay

Pergola

De IRM-mobilhomes vloeien in hun omgeving over, de leefruimte kan worden vergroot door middel van een pergola of een terras waar u tegen zon, regen en zelfs nieuwsgierige blikken beschermd bent. Dit jaar introduceert IRM op de klassieke modellen een terras met pergola, dat de mobilhome net dat beetje extra geeft. Hiermee kan de mobilhome in het voor- en naseizoen langer worden gebruikt!

Solarium

Dit geweldige multifunctionele solarium biedt een 10 m² groot beschut gedeelte om te zonnen en een schaduwrijk terras dat als tuinkamer kan functioneren. Deze optie is op alle modellen leverbaar en kan voor een standaard terras van 2,50 m worden aangepast.

Mobil-home.com - IRM 2016 | 1er Constructeur Français de mobil-homes résidentiels et mobil-homes locatifs
Groupe Bénéteau
Sales office : Parc d’Activités du Soleil Levant • 4 impasse de l’Aurore • B.P. 656 - Givrand • 85 806 St Gilles Croix de Vie Cedex. 
Tél. +33 (0)2 51 26 20 28. Fax.+33 (0)2 51 26 00 27. www.mobilhome.com
Main office : BIO HABITAT SA • rue Charles Tellier - ZI de la folie Sud - La Chaize le Vicomte CS50001• 85 036 LA ROCHE SUR YON CEDEX. 
Bio Habitat SA au capital de 12.868.000 € RCS LA ROCHE SUR YON 511 239 915

Credits : LOGINFO Agence Web 2015